| SEKOLAH PERNIAGAAN DAN EKONOMI UPM

FEP merupakan Ahli European Foundation for Management Development (EFMD)

FEP kini merupakan ahli European Foundation for Management Development (EFMD) - https://www.efmd.org/. EFMD adalah organisasi antarabangsa yang berpangkalan di Brussels. Sebagai persatuan rangkaian antarabangsa terbesar dalam bidang pembangunan pengurusan, rangkaian EFMD termasuk lebih daripada 800 ahli-ahli institusi dan mencapai lebih 25,000 profesional pembangunan pengurusan dari ahli akademik, perniagaan, perkhidmatan awam dan perundingan di lebih 80 negara di seluruh dunia.

EFMD memainkan peranan utama dalam membentuk pendekatan antarabangsa untuk pendidikan pengurusan dan merupakan forum untuk maklumat, penyelidikan, rangkaian dan perbahasan kepada inovasi dan amalan terbaik dalam pembangunan pengurusan. EFMD menyediakan platform antarabangsa untuk membawa bersama-sama pemimpin dalam bidang pendidikan pengurusan untuk memikirkan isu-isu utama.

Pautan Pantas EFMD

Majalah EFMD